Bruiloftsfilm

Een blijvende, levendige herinnering aan de dag van je leven: een bruiloftsfilm.
Het enige nadeel is dat je hem niet zo makkelijk aan de muur hangt ;-).

Jullie bruiloftsfilm laat je vooral weer even helemaal in de sfeer van die dag terugkomen. En elke keer dat je kijkt zie je weer iets nieuws; er gebeurt zoveel op je trouwdag dat je dan ogen tekort komt.

Opname

mkmm.nl gebruikt hoogwaardige apparatuur. Filmen gebeurt minimaal in FullHD-kwaliteit; 4K-kwaliteit is ook mogelijk. Bijzondere momenten worden met twee camera's opgenomen, waarvan één op statief. Het is ook mogelijk om met draadloze microfoons te werken.

Belangrijker nog dan de apparatuur is de manier van opnemen. Durf, om eens vanuit een heel ander standpunt te filmen. Creativiteit om geen 'gat' in de trouwfilm te laten vallen, bijvoorbeeld in situaties waar moeilijk gefilmd mag/kan worden. In een kennismakingsgesprek met het bruidspaar wordt de stijl bepaald en kunnen speciale wensen aan de orde komen.

Montage

Als je goede videobeelden hebt, volgt daarna het grootste werk: de montage. Er is veel mogelijk bij videomontage. Standaard wordt met minimaal 3 videosporen en 2 audiosporen gewerkt. Maar met speciale effecten en overgangen zijn we voorzichtig; ze moeten namelijk niet na 3 keer kijken gaan vervelen.

In overleg wordt dan het eindresultaat bepaald, zodat je een mooie herinnering hebt aan je huwelijksdag. Ook kan je alle onbewerkte videoshots krijgen, zodat je bijv. dat langdradige toneelstukje toch nog terug kan kijken.

Kosten

Als je trouwplannen hebt, sta je ook voor grote uitgaven. Je wilt natuurlijk ook weten hoeveel een trouwfilm bij mkmm.nl kost. Een eenduidig antwoord is er niet, omdat het maatwerk is.
Maar een gewone reportage van de hele dag (12 uur; bijv. van 8 tot 20) met als resultaat een film van bijv. 15-20 minuten en een van een paar minuten met een paar hoogtepunten is al mogelijk voor € 500,= incl. BTW. Afhankelijk van jullie wensen kan dat duurder, maar ook zelfs goedkoper worden.

Heb je ook belangstelling? Informeer dan bij Marc Kortleven.

KvK-nummer: 61718106